Interlands

Nederlanders kunnen weer met plezier kijken naar wedstrijden van het Nederlands Elftal. Na een aantal zeer magere jaren waarbij het Nederlands Elftal twee eindtoernooien achter elkaar miste is het weer aan de betere hand.

Sinds de aanstelling van bondscoach Ronald Koeman zijn er een aantal wijzigingen in de selectie doorgevoerd en deze lijken hun vruchten af te werpen. Met aanstormende talenten als Steven Bergwijn, Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong ziet de toekomst van Oranje er zonnig uit.

Recent won Nederland poule A van de Nations League. Een zeer knappe prestatie aangezien de poule verder bestond uit de huidige wereldkampioen Frankrijk en de wereldkampioen van 2014 Duitsland. Hierdoor mag Nederland begin juni deelnemen aan het finale toernooi van de Nations League. De andere landen die hieraan deelnemen zijn Engeland, Portugal en Zwitserland.

Het eerste doel van Ronald Koeman is om kwalificatie voor het EK van 2020 te bewerkstelligen. Het kwalificatie toernooi hiervoor is gestart in maart 2019.

Tickets voor het Nederlands Elftal bestelt u eenvoudig hieronder.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »