Tottenham Hotspur 2021/2022

Tottenham Hotspur werd opgericht in 1882 onder de naam Hotspur FC. Twee jaar later werd de naam veranderd in de naam die het nu nog steeds draagt.

Wie aan The Spurs denkt, denkt vaak automatisch aan White Hart Lane. Maar sinds april 2019 speelt Tottenham Hotspur haar thuiswedstrijden in een nieuw stadion. Dit nieuwe White Hart Lane biedt plaats aan 62 062 toeschouwers.

Kortgeleden werd Nuno Espirito Santo ontslagen als trainer van de club. De Portugees boekte niet de gewenste resultaten. Als vervangers is de Italiaanse topcoach Antonio Conte aangesteld. Op korte termijn moet hij het seizoen redden voor The Spurs en op langere termijn moet hij ervoor zorgen dat de ze voor de prijzen gaat meespelen. De ploeg bezit enkele fantastische spelers. Niet alleen de aanvoerder van de Engelse nationale ploeg Harry Kane, maar ook Son Heung-min en Delle Alli laten de harten van de Spurs fans sneller kloppen. Ook de Nederlander Steven Bergwijn is speler van de Noord-Londenaren.

In haar bestaan werd Tottenham twee keer kampioen van Engeland. De laatste keer was alweer in 1961. Internationaal werden iets recenter prijzen gewonnen: de Europacup II in 1963 en de UEFA Cup in 1972 en 1984. Acht keer mocht de FA Cup omhoog gehouden worden, zeven keer de Community Shield en vier keer de League Cup.

Tottenham Hotspur tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »