Tottenham Hotspur 2021/2022

Tottenham Hotspur werd opgericht in 1882 onder de naam Hotspur FC. Twee jaar later werd de naam veranderd in de naam die het nu nog steeds draagt.

Wie aan The Spurs denkt, denkt vaak automatisch aan White Hart Lane. Maar sinds april 2019 speelt Tottenham Hotspur haar thuiswedstrijden in een nieuw stadion. Dit nieuwe White Haret Lane biedt plaats aan 62 062 toeschouwers.

De huidige trainer is Jose Mourinho en de ploeg bezit enkele fantastische spelers. Niet alleen de aanvoerder van de Engelse nationale ploeg Harry Kane, maar ook Delle Alli en Erik Lamela laten de harten van de Spurs fans sneller kloppen. Sinds kort is ook de Nederlander Steven Bergwijn speler van de Noord-Londenaren.

Na een fantastisch seizoen 2018/2019 kende Tottenham Hotspur in het afgelopen seizoen een hoop problemen. In de Champions League werd de club nog voor de Corona crisis begon uitgeschakeld door RB Leipzig. In de competitie ging het ook lange tijd erg slecht, maar door een prima eindspurt eindigde de ploeg als zesde, waardoor het deel mag nemen aan de voorronde van de Europa League.

In haar bestaan werd Tottenham twee keer kampioen van Engeland. De laatste keer was alweer in 1961. Internationaal werden iets recenter prijzen gewonnen: de Europacup II in 1963 en de UEFA Cup in 1972 en 1984. Acht keer mocht de FA Cup omhoog gehouden worden, zeven keer de Community Shield en vier keer de League Cup.

Tottenham Hotspur tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »