Liverpool 2023/2024

Liverpool werd opgericht op 15 maart 1892. The Reds spelen hun thuiswedstrijden op het befaamde Anfield Road, wat recentelijk is gerenoveerd. Door de renovatie is de capaciteit uitgebreid en biedt het nu plaats aan 54 074 toeschouwers.

Afgelopen seizoen was het moeilijkste sinds de Duitse Jürgen Klopp trainer is van de club. Er werd geen enkele prijs gewonnen en in de Premier League stond Liverpool lange tijd in de middenmoot. Naarmate het einde van het seizoen dichterbij kwam begon het echter steeds beter te draaien en uiteindelijk wisten The Reds nog vijfde te worden. Wat betekent dat ze komend seizoen actief zijn in de Europa League. De club won internationaal vele prijzen waaronder zes keer de Cup met 'de grote oren'. Ook bevat de prijzenkast drie UEFA Cups en drie UEFA Super Cups.

Ook nationaal kent de club een roemrucht verleden met negentien landstitels, acht FA Cups, negen League Cups en vijftien keer werd beslag gelegd op de Charity Shield/Community Shield.

Met sterren als Mohamed Salah, Luis Diaz en Darwin Nunez zal het er alles aan doen om komend seizoen weer mee te strijden om de landstitel.

Bij Liverpool is ook de aanvoerder van het Nederlands Elftal actief, namelijk Virgil van Dijk.

Liverpool tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »