Liverpool 2022/2023

Liverpool werd opgericht op 15 maart 1892. The Reds spelen hun thuiswedstrijden op het befaamde Anfield Road, wat recentelijk is gerenoveerd. Door de renovatie is de capaciteit uitgebreid en biedt het nu plaats aan 54 074 toeschouwers.

Afgelopen seizoen was de ploeg van de Duitse trainer Jürgen Klopp lange tijd in de race om alle mogelijk te winnen prijzen in de wacht te slepen. Zowel de FA Cup als de League Cup werd gewonnen. In de Premier League eindigde Liverpool een punt achter kampioen Manchester City en de Champions League finale werd met 1-0 verloren van Real Madrid. Liverpool speelt ook volgend seizoen weer in de Champions League. De club won de Cup met 'de grote oren' in totaal al zes keer. De internationale prijzenkast van Liverpool bevat verder drie UEFA Cups en drie UEFA Super Cups.

Ook nationaal kent de club een roemrucht verleden met negentien landstitels, acht FA Cups, negen League Cups en vijftien keer werd beslag gelegd op de Charity Shield/Community Shield.

Met sterren als Mohamed Salah, Luis Diaz en de recent gekochte Darwin Nunez zal het er alles aan doen om komend seizoen de landstitel in de wacht te slepen.

Bij Liverpool is ook de aanvoerder van het Nederlands Elftal actief, namelijk Virgil van Dijk.

Liverpool tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »