Juventus 2023/2024

Juventus is opgericht op 1 november 1897 en is de meest succesvolle club in Italië. De Oude Dame speelt sinds 2011 in het Allianz Stadium. Dit nieuwe stadion biedt plaats aan 41 507 toeschouwers.

Juventus is in het bezit van een Europacup I en een Champions League, twee Wereldbekers, een Europacup II, drie UEFA Cups en twee Europese Supercups. Ook is de club in het bezit van 36 landstitels en staan er veertien Copa Italia bekers in de prijzenkast van de club uit Turijn.

De ploeg van trainer Massimiliano Allegri kende een merkwaardig seizoen. Juve deed lang mee om de bovenste plaatsen, totdat het vijftien punten in mindering kreeg. Hiermee leek Champions League halen een utopie. Later werd deze straf teruggedraaid en deed Juventus weer volop mee voor Champions League voetbal. Vlak voor het einde van de competitie kreeg de club wederom een straf. Dit keer tien punten in mindering. Uiteindelijke eindigde De Oude Dame als zevende in de Serie A, wat betekent voorronde Conference League. Met sterren als Dušan Vlahović en Federico Chiesa zal Juventus komend seizoen een heel stuk beter moeten presteren. 

Juventus tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »