Feyenoord 2020/2021

Feyenoord werd opgericht op 19 juli 1908. De club werkt haar thuiswedstrijden af in het iconische Stadion Feijenoord, dat in de volksmond ook wel De Kuip genoemd wordt. Het stadion biedt plaats aan 51 117 toeschouwers.

Feyenoord won in 1970 de Europacup I en de Wereldbeker en twee maal werd de UEFA Cup in de wacht gesleept. In 2017 werden de Rotterdammers voor de vijftiende keer landskampioen en een seizoen later werd de dertiende KNVB Beker gewonnen.

De Rotterdammers kenden een zeer bijzonder 2019/2020. De voorrondes van de Europa League werden eenvoudig doorlopen, maar in de competitie bleven de resultaten onder de nieuwe trainer Jaap Stam uit. Na de nederlaag tegen aartsrivaal Ajax stapte hij dan ook op. Onder zijn vervanger Dick Advocaat was al snel een stijgende lijn te zien en Feyenoord bleef in Nederland dan ook sinds de trainerswissel ongeslagen. Op het moment van stopzetten van de competitie stond Feyenoord derde en bemachtigde daardoor een ticket voor de groepsfase van de Europa League in het seizoen 2020/2021.

Feyenoord tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »