Feyenoord 2019/2020

Feyenoord werd opgericht op 19 juli 1908. De club werkt haar thuiswedstrijden af in het iconische Stadion Feijenoord, dat in de volksmond ook wel De Kuip genoemd wordt. Het stadion biedt plaats aan 51 117 toeschouwers.

Feyenoord won in 1970 de Europacup I en de Wereldbeker en twee maal werd de UEFA Cup in de wacht gesleept. In 2017 werden de Rotterdammers voor de vijftiende keer landskampioen en een seizoen later werd de dertiende KNVB Beker gewonnen.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kende een dramatische start van het seizoen met uitschakeling in de voorronde van de Europa League en een nederlaag in de eerste competitie wedstrijd bij promovendus De Graafschap. Vervolgens bleven de Rotterdammers lange tijd ongeslagen. Na de winterstop bleken de Rotterdammers zeer wisselvallig, maar uiteindelijk werd het vrij eenvoudig derde. In het bekertoernooi sneuvelde Feyenoord in de halve finale. In 2019/2020 zal het met de nieuwe trainer Jaap Stam aan het roer twee voorronde in de Europa League moeten overleven om Europees voetbal te kunnen spelen.

Feyenoord tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »