Schalke 04 2021/2022

Schalke 04 is opgericht op 4 mei 1904. Die Koningsblauen werden zeven maal landskampioen. De laatste keer was alweer in 1958. Vijf keer werd beslag gelegd op de Duitse beker en één keer werd de Duitse Supercup in de wacht gesleept. Ook heeft Schalke één internationale prijs in de prijzenkast staan, namelijk een UEFA Cup. Deze werd gewonnen in 1997.

De ploeg van trainer Dimitrios Grammozis speelt haar thuiswedstrijden in de schitterende Veltins Arena die plaats biedt aan 54 740 toeschouwers.

Schalke 04 kende een verschrikkelijk slecht seizoen. Nadat ze het seizoen er voor op de twaalfde plaats was geëindigd, was er de hoop dat het beter zou gaan. Echter vanaf de eerste competitieronde was het al duidelijk dat Schalke het ontzettend moeilijk ging krijgen om in de Bundesliga te blijven. Meerdere malen werd er van trainer gewisseld, maar de resultaten bleven uit. Degradatie werd een feit. Vanaf komend seizoen speelt Schalke 04 dan ook in de Tweede Bundesliga. 

De ploeg van spelers als Amine Harit, Matthew Hoppe en Simon Terodde zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Schalke weer snel actief is op het hoogste niveau in Duitsland.

Schalke 04 tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »