Voetbalreizen

Voetbalreizen

Op deze website vind je voetbalreizen naar de meest interessante voetballanden van Europa en de beste competities. SCT Tickets biedt reizen aan naar de Engelse Premier League, de Duitse Bundesliga, de Spaanse La Liga, de Champions League en grote eindtoernooien.

Je kunt verschillende redenen hebben om een voetbalreis bij SCT Tickets te boeken. Er worden arrangementen aangeboden naar de volgende steden in Europa:

Engeland: Londen, Manchester en Liverpool
Duitsland: München, Dortmund en Gelsenkirchen
Spanje: Barcelona, Madrid en Valencia

Bij uitstek dus steden die interessant zijn om een bezoek aan te brengen. Waarom niet een weekendje Londen combineren met een voetbalwedstrijd? Of misschien heb je wel een favoriete buitenlandse club die je altijd al hebt willen bezoeken. Ook is het mogelijk om je eigen Nederlandse club achterna te reizen als ze een uitduel in een Europese competitie spelen.

Een ander voordeel van het boeken van een voetbalreis bij SCT Tickets is dat deze vaak goedkoper zijn dan bij andere aanbieders. Aangeraden wordt om een reis ruim op tijd te plannen en te boeken. Dit scheelt vaak behoorlijk in de kosten. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Hoe ziet het proces van het boeken van een voetbalreis eruit?

Voetbalreizen worden door SCT Tickets zelf samengesteld. Hierdoor komt de klant niet voor verrassingen te staan. De klant hoeft alleen maar een wedstrijd uit te kiezen. Hierbij wordt duidelijk aangegeven wat de volledige reis inhoudt (hoeveel overnachtingen). Mocht je een reis willen maken die niet op de Arrangementenpagina staat aangegeven, laat het weten. SCT Tickets zal kijken naar de mogelijkheden.

Reizen bestaan standaard uit de volgende onderdelen:

  • Wedstrijdticket
  • Twee of drie overnachtingen in een hotel of appartement (3*)

Als u liever een upgrade ontvangt van het hotel of appartement, neem dan contact op. Zo goed als altijd is het mogelijk om de reis op dit onderdeel aan te passen.

Meerdere wedstrijden bezoeken

Een aantal steden/regio’s waar reizen naar aangeboden worden beschikken over meerdere voetbalclubs. Zo heb je in Londen: Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur en in Manchester: City en United. Daarnaast ligt Liverpool ook op bereisbare afstand van deze stad. In Madrid heb je Real en Atletico.  Ook net over de grens met Duitsland zijn behoorlijk wat Bundesliga clubs te vinden die redelijk dichtbij elkaar liggen. Hierdoor is het wel eens mogelijk om meerdere wedstrijden in een paar dagen tijd te bezoeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wedstrijddata

In de Europese competities waar SCT Tickets reizen voor aanbiedt, staan bij de bekendmaking van het speelschema de wedstrijddata nog niet definitief vast. Dit in tegenstelling tot de Nederlandse Eredivisie. Ongeveer vier weken voor de wedstrijd wordt de specifieke speeldag en aanvangstijdstip bekend gemaakt. Een speelweekend duurt van vrijdag tot maandagavond. Houd hier dus rekening mee met het boeken van vlucht en verblijf.
Daarnaast kunnen duels ook nog verplaatst worden afhankelijk van speelrondes in de beker, welke in het weekend worden gespeeld. Als u hier vragen over heeft, neem dan even contact op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »