Schalke 04 2020/2021

Schalke 04 is opgericht op 4 mei 1904. Die Koningsblauen werden zeven maal landskampioen. De laatste keer was alweer in 1958. Vijf keer werd beslag gelegd op de Duitse beker en één keer werd de Duitse Supercup in de wacht gesleept. Ook heeft Schalke één internationale prijs in de prijzenkast staan, namelijk een UEFA Cup. Deze werd gewonnen in 1997.

De ploeg van trainer David Wagner speelt haar thuiswedstrijden in de schitterende Veltins Arena die plaats biedt aan 54 740 toeschouwers.

Schalke 04 kende een verschrikkelijk slecht seizoen. Nadat het seizoen er voor op de veertiende plaats was geëindigd, moest en zou het dit seizoen een stuk beter gaan. Tot aan de winterstop leek het daarop en stond Schalke op plaats die recht geeft op Europees voetbal. Na de winterstop kwam de klad erin en na de Corona break werd er helemaal niet meer gewonnen. Sterker nog, bijna alle wedstrijden werden verloren, waardoor de ploeg van Wagner op de twaalfde plaats eindigde.

De ploeg van spelers als Amine Harit, Guido Burgstaller en Weston McKennie hoopt dat het seizoen 2020/2021 een stuk voorspoediger zal verlopen.

Schalke 04 tickets bestelt u eenvoudig hieronder.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »